Opinie

Hej!

Dostaje bardzo dużo listów od Was.  Gorąco dziękuje za wszystkie! Staram się pomagać, ale niestety nie mam tyle czasu aby każdemu wszystko indywidualnie wytłumaczyć…  Praca, dziewczyny, swoje hobby itp. Wiecie jak jest 🙂 A przez stronę  przewija się miesięcznie ponad 40 tysięcy osób! Dlatego staram się pisać artykuły i książki – które mogą trafić na raz do dużej grupy ludzi.

Materiały które tworze  są dla WAS!

Dlatego prosił bym o opinie. Pisz śmiało na e-mail, lub zostawiaj komentarze.

Napisz mi co sądzisz o tych materiałach co są teraz.
O czym chciałbyś więcej się dowiedzieć?

Bardzo cieszy mnie gdy do mojej skrzynki trafiają takie listy. Wtedy wiem, że to co robię naprawdę Wam pomaga i ma sens!
To tylko mała część. Jak znajdę trochę czasu, to wrzucę więcej (zamazałem prywatne dane i osobiste pytania):


Opinie O Materiałach:


Opinie o Kodzie Atrakcyjności:

jak poderwac

Opinie o Sekretach Randek Internetowych:

53 komentarze to Opinie
  1. mariusz13
    Kwiecień 17, 2011 | 12:29

    dobre rady i sposoby na podrywanie dziewczyn na twoje sposoby wyrwałem już jedną :)POLECAM

  2. Marek
    Maj 8, 2011 | 13:27

    Często bywam u Ciebie na stronce. Można się tu jakoś zalogować? (głównie to chodzi mi o dodanie awataru – tak jak Ty masz) 🙂

    • Mancer
      Maj 8, 2011 | 18:52

      nie ma u mnie rejestracji.

      To jest uniwersalny tzw. „gravatar”. Obrazek jest przypisany do emaila. Musisz sobie założyć konto w tym serwisie i prawie na każdym blogu będziesz miał swój avatar: http://pl.gravatar.com/

      • lysy8
        Listopad 7, 2011 | 20:07

        witam cię jestem Paweł. Jakiś czas temu zapisałem się by zmienić swoje relacje z kobietami chciałem poznawać umawiać itd. Choć nie jestem przystojny nie mam kasy a do tego straszna nieśmiałość, wiec wziąłem się za siebie i kupiłem i kod atrakcyjności i jak poderwać koleżankę. Niedawno je odebrałem i zacząłem studiować, Jestem pod wrażeniem, takie opisy są świetnie wytłumaczone. Trochę takie skrzyżowanie psychologii biologii i podrywu. Jest to materiał który otworzył mi oczy, choć nie wcieliłem go jeszcze w życie ale stałem się o niebo pewniejszy siebie. Dzięki Mancer

      • lysy8
        Listopad 23, 2011 | 19:16

        witam chciałbym wiedzieć czy istnieje jakaś książka związana z eskalacją dotykiem bo byłbym zainteresowany

        • Mancer
          Listopad 26, 2011 | 02:29

          Cała książka – nie. Paradoksalnie o eskalacji jest najwięcej w Sekretach Randek Internetowych. Tam na szóstej płycie DVD pokazuje razem z dziewczyną jak powinna wyglądać płynna i naturalna eskalacja na spotkaniu. Od przywitania aż po pocałunek.

          Sporo też jest w Kodzie Atrakcyjności oraz parę fajnych technik pokazuje w programie Jak Rozkochać Koleżankę.

  3. Qba
    Maj 23, 2011 | 13:43

    Siema Mancer!

    Co kolwiek konretniejszego o uwodzeniu dowiedziałem sięw wieku szkoły średniej. W tedy to już zacząłem się uczyć na pełnej podrywania. W gimnazjum (wiem wiek dziedzięcy 😀 ) z kolegą mieliśmy tylko różne próby podrywu, które nie zawsze kończyły się tak jakbyśmy tego chcieli.

    Obejrzałem i przeczytałem już wiele materiałów o uwodzeniu. Pierwsza książka jaką przeczytałem „Tajemnice uwodzenia” (autora nie pamiętam) – dały mi podstawy w tej grze. Po jakimś czasie czytałem coś co dotyczyło tylko podrywu na dyskotekach – to też było z sensem (chociaż nie potrzebowałem tego, bo jestem specjalistą w podrywie na dyskotekach :D).

    Wśród filmików na temat podrywu, które widziałem Twoje są p[ierwsze gdzie ktoś wreszcie gada z sensem i nie jak pipka 🙂

    Zawsze miałem zasadę – nie podrywam koleżanek na osiedlu, w pracy, w szkole, bo to nie zdrowe (plotki itd). Twoje metody otworzyły mi jednak na tę sprawę oczy:)

    Także wielki pozytyw za Twoje metody (domyślam się, ze ważne są dla Ciebie komentarze – gdyż dzięki nim wszystkim możesz mieć nieco obiektywny obraz – co do Twoich rad).

    Jedno pytanko tylko mam. Co myślisz o mojej metodzie. Stosuję ją niedawno. Np. umawiam sięz laską przez telefon i mówię – jutro przyjadę do Ciebie. A ona – jutro mnie nie bedzie, możesz wpaść w środę – będę wolna. LUB Jedziesz dziś na dyskę? Tu i tu. A ona – tam nie, wolałabym z koleżankami tam. Ja w obu przypadkach odpowiedziałem PRZEMYŚLĘ TO, zadzwonię później. Co o tym sądzisz?:)

    • art
      Czerwiec 29, 2011 | 17:47

      Hej, myślę, że gdy kobieta składa ci propozycję, to masz wymarzoną sytuację i powinieneś się zgodzić. Udawanie niedostępnego w takim momencie, to gierka, która zniechęca kobietę. Gdy kobieta napiera, to masz się zgadzać. Sam fakt, że wykazuje inicjatywę wystarczająco pokazuje jej zainteresowanie.

  4. MaTTi
    Lipiec 18, 2011 | 10:40

    Hey, kupiłem „Kod atrakcyjnosci” i „Jak rozkochac w sobie kolezanke” – musze przyznac ze materiały sa DOSLOWNIE zajebiste, polecam wszystkim, moge zagwarantowac ze odmienia wasze zycie na lepsze tak jak u mnie 😉

  5. Weezy
    Wrzesień 6, 2011 | 17:59

    Witam, ;). proszę o pomoc. Jestem z dziewczyną od 3 miesięcy wszystko dobrze się układało do pewnego czasu. Zaczeła mnie z lekka zlewać nie odpisuje na niektóre smsy sama też już tak nie pisze a wcześniej pisała do mnie co chwile. Twierdzi że wszystko jest ok że mnie Kocha i ze nie zostawi ale wiem ze coś nie gra i nie wiem jak to naprawić ani jak podejsć do tej sprawy. Proszę o pomoc bo naprawde już nie wiem co mam robić.

    • Mancer
      Wrzesień 6, 2011 | 18:20

      Stary. To jest dział „Opinie” a nie „pierwsza pomoc”… Komentarze nie na temat będą kasowane.

      Przeczytaj dokładnie cały rozdział „błędy” z „Kodu.. ” a wszystko stanie się jasne. Dobrze to się na pewno NIE układało, skoro wniknęła taka sytuacja. Po prostu nie dostrzegałeś, że się sypie.

      Zapewne straciłeś atrakcyjność w jej oczach po przez popełnianie tych błędów. Znudziła się i teraz szuka kogoś nowego (albo już ma na oku). Jak znajdzie, to powie Ci „papa”, ale póki jeszcze nie jest pewna na 100%, że jej wypali to mówi „że wszystko jest w porządku” .

      Jeśli chcesz to zmienić, musisz bardzo szybko zacząć działać.

  6. piotrek
    Wrzesień 27, 2011 | 16:22

    Siema mancer dzięki tobie wyrwałem zajebistą lasę a nei jestem znów tak ładny .. Po prosty wszytko co piszesz jest w 100 % i wszystko działa na nie ..Dla mnie jesteś Gościem 1 klasy ..Dzięki za wszystko

  7. Paweł
    Listopad 23, 2011 | 21:43

    Przeczytałem materiały PUA, PL/ANG. i mówiąc szczerze nigdy nie wyniosłem z nich nic ciekawego. Większość rzeczy wogóle nie pasuje do Polskiej mentalności ludzi. Miałem naprawdę fajne dziewczyny które były MEGA zainteresowane, same zapraszały na kawę itp a jak zacząłem tylko stosować wiedzę PUA to był koniec bo tak sprzeczne informacje dawałem. Ten materiał Mancera widzę że jest SPÓJNY, widać z resztą po tym człowieku że jest gość inteligentny i ma życiową wiedzę, NIE Z TEORII, widać też że gość ma pasje w tym co robi i że faktycznie chce pomóc. Poznałem już kilku PUA/instruktorów znanych w PL i tamci ludzie to po prostu oszuści przy tym człowieku, jedyne ich zainteresowanie to kobiety, czuć od nich maniactwo 😛 Natomiast widać po Mancerze że gość po prostu wie co mówi i potrafi pomóc osobie która ma problemy z pewnymi kwestiami. Po sprawdzeniu kodu atrakcyjności uzmysłowiłem sobie wiele głupot które zdarzało mi się robić i że one wcale nie są dobre, stałem się teraz naturalny i nawet coraz częściej aż chce się z kobietami rozmawiać :). Ogólnie ja niby nie powinienem mieć problemów z kobietami, zawsze te które najbardziej mi się podobały same podchodziły (chociaż nie wiedziałem co robie :), dziewczyny same pytały bezpośrednio o pewne rzeczy… gdy jednak skończysz szkołę taka zabawa już nie popłaca, trzeba podchodzić, próbować i do tego jak najbardziej polecam Materiały z tej strony.

    Pozdrawiam, Paweł

  8. halinke
    Grudzień 6, 2011 | 20:00

    witaj , czy moglbys zrobic poradnik dla kobiet jak facetow podrywac a nie??

  9. Tomazi
    Grudzień 20, 2011 | 15:24

    siemka Mancer!!!

    Znalazłem się w potrzasku z tym niby przyjacielem wyjechałem jej od razu z uczuciami ale ostatnio jakoś dziwnym trafem natrafiłem na Toja stronę bardzo mnie zainteresowała, zastosowałem ta technikę wyziębiania nawet nie świadomie po prostu się do niej nie odezwałem od jakiegoś miesiąca. No i po przeczytaniu Twoich paru artykułów postanowiłem to przetestować no i rzeczywiście działa, dzięki ziomuś za pomoc nie wiedziałem że jest to takie łatwe. Dzisiaj nawet do niej zagaiłem i chce się spotkać, tylko sam nie wiem jak z tego wybrnąć żeby nie zrobić się w „kluchy”

  10. Piotrek
    Luty 14, 2012 | 18:42

    mancer jest najlepszą rzeczą jaka mnie spotkała z dziewczynami .. jesteś ok stary nie zapomnę ci nigdy tego wszystkiego ..Tych materiałów … dzięki na prawdę .

  11. Adam
    Luty 19, 2012 | 17:38

    Cześć Mancer wczoraj byłem na ostatkach na dyskotece
    i zobaczyłem coś w co bym nie uwierzył jak by mi to ktoś opowiadał ale sam byłem tego świadkiem.
    a teraz słuchaj teraz będzie najlepsze tańczyły sobie trzy dziewczyny na parkiecie nawet fajne same
    w pewnym momencie podchodzi do nich taki oblech
    ubrany w czarne dresy z napisem na nogawce hwdp.
    i w białej koszulce też widać że zeprani
    z gęby też nie ciekawie wyglądał i od razu bez namysłu jedną z nich zaczął ją całować w usta a po nie dała mu po mordzie a tym dwom wyraźnie się to podobało jedna go zachodziła od tyłu w trakcie tańca a druga zalotnie po tarła o niego pupą.
    i jak to tymancer mówisz był facet konkretny i dostał to po co przyszedł i się nie zastanawiał wcale i był facet pewny siebie nawet było to po nim widać ta postawa i nie tylko i ta laska była z nim do samego końca imprezy i się z nim bardzo fajnie bawiła. Pozdrawiam Adam napisz coś na mojego mail a.

  12. Mariusz
    Marzec 2, 2012 | 21:55

    Hej. Witam wszystkich i Ciebie Mancer. Powiem Ci szczerze ze mam wszystko co jest tu do kupienia i jest git. Super poradniki. Jak narazie muszę wszystko jeszcze raz przejżeć zeby wziąść się za polowanie. Mam jedno pytanie:D Otóż za jakis czas biorę się za siłownie. I czy to by mi pomogło w zdobywaniu kobiet gdy bym był napakowany? Lecą na to kobiety? a moze małolaty 15-18 lat? Pozdro

    • Apacz22
      Wrzesień 6, 2013 | 09:48

      Wiesz, to wychodzi tylko przy pierwszym budowaniu wizerunku, kobiety instynktownie odbieraja cie za atrakcyjnego, ale duza buła i spompowana klata nie nadrobi za ciebie gadki 😉 grunt to styl, klasa, i pewnosc siebie.Na pewnosc siebie muskulatura wplywa jako tako, ale jesli nie bd rasowym samcem ktory wie jak zagadac to skonczy sie na 1-2 no max 3 randkach i po sprawie

  13. lukasz
    Marzec 4, 2012 | 17:29

    czesc Mancer, wlasnie kupilem twoj kod atrakcyjnosci, kawal dobrej roboty. Mam krotkie pytanko: pisalem na nk z fajna dziewczyna poznana w klubie. Jak napisalem zeby podala swoj nr tel, zrobila to niechetnie, i nie odpisala na 2 smsy(pisane w 3 dn. odstepie) Zadnych powaznych bledow nie widze, dziwne ze tak nagle urwal sie kontakt, wydawala sie naprawde zainteresowana. Co bys poradzil? Mysle nad 3 wiadomosia…

  14. michał
    Marzec 15, 2012 | 13:57

    Cześć, kupiłem sms ninja i zastanawiam się jaki użyć jeśli chodzi o odzyskanie zainteresowania dziewczyny
    telefon to jedyny kontakt jaki z nią mam
    skrótowo: poznaliśmy się w klubie dostałem jej nr telefonu umówiliśmy się w tygodniu do kino, był pocałunek na zakończenie, umówiliśmy się znów do klubu mówiła że przyjdzie z koleżankami, spotkaliśmy się do tego czas szło dobrze, niestety chyba dałem jej za dużo swobody, bo gadała i tańczyła z jakimś facetem, nie wiem czy są razem, wymieniliśmy sms dzień po, niestety nie chce się spotykać, wymyśliła jakąś wymówkę z tego powodu, potem nie odpisała, może wyczuła że jej na niej zależy, bo to prawda, choć nie wyznawałem jej żadnych uczuć, co robić? wiem wszyscy mówią że to koniec, ale jakie mogłoby być rozwiązanie: sms?, np. w piątek wieczorem: „dobrze się bawie w klubie xxx, a co ty porabiasz, pewnie znów coś nabroiłaś?” (bo jednak załatwiła mnie na ostatnim spotkaniu), czy czekać chodzić po klubach może tam się spotkamy? czy założyć że jest z kimś i poczekać aż się rozstaną, tylko jak długo? ostatni kontakt był w poniedziałek (12.03) wiem że już nie proponować spotkania

  15. Damian
    Kwiecień 1, 2012 | 09:45

    Siemasz Mancer! Chciałbym Ci naprawdę szczerze podziękować za materiały, które u Ciebie nabyłem. Poprzednio byłem ‚pizdusiem’, który ciężko miewał sprawy z poznawaniem nowych ludzi. W grupie nie wyróżniałem się, byłem cichy, siedziałem ‚jak ta ciota’. Gdy już przebywałem w towarzystwie ładnych dziewczyn, nie wiedziałem co powiedzieć przez co robiło się bardzo niezręcznie. Bardzo mnie to denerwowało i postanowiłem ‚coś z tym zrobić!

    Kupując Twoje materiały szczerze nie sądziłem, że coś się zmieni. Gdy zacząłem czytać z każdym dniem widać było jak błyskawicznie się zmieniam!
    Teraz wszystko się zmieniło! Stałem się całkiem innym człowiekiem. Nie mam problemu z podejściem, zagadaniem. Z łatwością przychodzi mi poznawanie nowych dziewczyn. W towarzystwie nie mam problemu o czym i jak rozmawiać..
    Dzięki temu właśnie poznałem bardzo fajną dziewczynę i jest nam ze sobą dobrze!

    Podsumowując. STARY CZYNISZ CUDA! Gdy będę miał problem na pewno nie zawaham się Ciebie poradzić.
    Mam nadzieję, że Twoje materiały są pomocne dla innych tak, jak były dla mnie.
    Trzymaj się!

  16. Karol
    Maj 10, 2012 | 18:40

    cześć czytam własnie Kod Atrakcyjnośći i powiem że ta książka pomaga w praktyce. Powoli sie przełamuje, podrywam taką koleżanke z którą dawno sie nie widziałem i stosuje dokładnie metody jak w książce i naprawde są wyniki. Ale jak wspomniałeś w książce naważniejsza pewnośc siebie i cierpliwość….GENIUSZ z Ciebie.

  17. Arek
    Maj 21, 2012 | 20:16

    Cześć

    Mam taki problem. Poznałem fajną dziewczynę na portaku społecznościowym i zacząłęm do niej pisać, ale robiłem błędy takie jak mówiłeś w swoich filmikach. Zależy mi na niej ale niestety chyba mnie olewa i nie jest mną zainteresowana. Chyba to już koniec bo nie odpisuję mi na gg a jak zadzwonię to chyba ma głos taki dziwny, Czy istnieje jeszcze szansa bym coś naprawił. Pomóź mi Marcel.

    Arek

  18. Emulator 251
    Czerwiec 14, 2012 | 16:28

    Mancer powiem Ci tak – na początku jak zacząłem czytać (oglądać) Twoje porady pomyslałem, że to gówno nie moze działać, przeciez to naiwność … i powiem Ci przekonuje sie coraz bardziej, że absolutnie sie myliłem. Widze postep w uwodzeniu kobiety dla której byłem tylko kolegą, to byla dluga droga – krok w przód i dwa w tył 😛 ale jak narazie dobrze sie zapowiada … mam nadzieje ze z Twoimi poradami doprowadze sprawe do konca 😉
    Wielkie dzieki! Pozdrawiam

  19. Benjamin
    Czerwiec 15, 2012 | 08:03

    Bomba;) wszystko działa w 100% ;)))))) PoLeCaMMM !

  20. Robert
    Czerwiec 29, 2012 | 21:46

    Hej Mancer

    Mam do ciebie pytanie, i to troszkę dziwne jak na dziewczynę o którą walczę..
    Pisałeś i mówiłeś co my faceci mamy robić aby taką zdobyć, a co jeśli ona dokładnie to samo robi co my?
    Ostatnio właśnie się z tym spotkałem, ja się nie odzywałem do niej, przystopowałem i ona się odezwała tak jak mówiłeś..po jakimś czasie, może odstęp jednego dnia ona zrobiła to samo, nie odzywała się, nawet była niewidoczna na fejsie a kiedy się do niej odezwałem ona twierdziła, że jest online 2 godziny, kiedy popisaliśmy jakiś czas ze sobą, przestała odpisywać, ja po odczekaniu około 30 minut normalnie i z kulturą napisałem jej, że chyba nam się rozmowa nie klei i idę grać na fotka.tv bo tam często przesiaduję i się pożegnałem.
    A ona mnie przeprasza nagle i pisze, że pisała z kolegą…
    Jak mam to rozumieć?
    Twoje rady są świetne, ale co zrobić jeśli kobieta zrezygnuje sama ze mnie, bo ja posłuchałem twoich rad?

    P.S.Twoje rady są naprawdę dobre, i nie rezygnuję z twojej nauki bo coś mi się nie udało, po prostu ona albo jest dziwna, albo też ciebie posłuchała 😉

    Pozdrawiam Robert

  21. Szymon
    Lipiec 27, 2012 | 08:01

    Witam.
    Od pewnego czasu zacząłem pisać z jedną dziewczyną. Spotkaliśmy się raz. Starałem się używać tych rad, które wyczytałem w Kodzie Atrakcyjności, czyli jakieś budowanie komfortu, potem eskalowanie. Dzień później znowu pisaliśmy, pisała że fajnie było. Na następny dzień rozmowa przestała się kleić… W kolejny dzień, czyli wczoraj zadzwoniłem do niej, ale ona nie odebrała. Nie wiem co zrobiłem źle. Da się to jeszcze uratować?
    Pozdrawiam Szymon.

    • Mancer
      Lipiec 27, 2012 | 13:08

      To jest dział opinie, a nie konsultacje.
      http://www.mancer.pl/index.php/indywidualne-konsultacje/

      Z tego co napisałeś nie da się wiele wywnioskować.

      Pisałeś, pisałeś, pisałeś… czyli zgaduje, że byłeś needy. Im więcej pisałeś, tym ona bardziej się dystansowała.

      Powinieneś być bardziej konkretny na spotkaniu (przynajmniej pocałować ją) a potem zrobić przerwę, aż będą następne konkrety, a nie ją ciągle molestować pisaniem.

  22. Tgr
    Sierpień 12, 2012 | 12:17

    Mancer – kupiłem spory kawałek czasu temu Twój kurs podrywu koleżanki!!! SUPER!!!!!!!!! 100% prawdy i skuteczności!
    Mam jednak teraz jeden problem – mam koleżankę, która parę lat ma chłopaka. Ostatnio gdy się z nią widuję – wyraźnie daje mi znaki zainteresowania moją osobą. Zrobiłem jej nawet test, o którym wspomniałeś w kursie i wyszedł pozytywnie. Pytanie co dalej, żeby było git?

  23. Tgr
    Sierpień 12, 2012 | 12:21

    ops – prezepraszam za wpis, który powinen być w konsultacjach – można go usunąć;) TWOJE PRODUKTY MANCER MAJA DWIE PODST CECHY – 100% SKUTECZNOŚCI oraz TWOJE RADY SĄ NATURALNE, ŁATWE DO PRZYSWOJENIA!!!:)

  24. hubert
    Sierpień 21, 2012 | 23:45

    hej mancer mam niesamowity problem zycie mi runelo poderwalem dziewczyne wszystko pieknie sie ukladalo zaszla w ciaze zamieszkalismy razem ale ona sie zmienila dowiedzialem sie od ciotki ze stalem sie malo pociagajacy wkncu sie wyprowadzila nie uladalo sie nam ciagle klotnie wrocila do rodzicow jak ja odzyskac ??? prosze pomoz mi ja chce zeby mieszkala ze mna chce wychowac z nia dziecko i byc szczesliwym prosze o pomoc bo ona zaczela mnie unikac moich telefonow usunela mnie w znajomych nasze wspolne zdjecia na fb itp mancer ratuj licze na szybka odpowiedz bo z dnia na dzien jest coraz gorzej

  25. karmelowyy
    Wrzesień 13, 2012 | 20:46

    Witam Cie Mancer. Musze Ci powiedzieć ,że twoja książka kod atrakcyjności odmieniła moje życie w przeciągu 3 miesięcy stałem sie zupełnie inną osobą.z Jeśli chodzi o dziewczyny to nie mam w ogóle problemu. W przeciągu 3 miesięcy od przeczytania ksiązki miałem już kilkanaście kobiet. Głownie to był seks bo po prostu to lubie ale gdy chciałem z kilkoma związku nie było problemu. Często słysze ,że ze mnie ‚ciacho’ ale przed przecwiczeniem pewnej siebie postawy i poprawieniem troche swojego ubrania rzadko kiedy to słyszałem. Dodatkowo pozycja samca alfa w grupie daje szacunek w grupie i to ,że doslownie mozesz sobie sterowac innymi ludzmi. Dzieki tobie przeszedlem transformacje z szarej myszy na prawdziwego faceta z krwi i kości. Wielkie dzięki kilkanascie złoty na taką wiedze to nic ludzie! Gdybym wiedział ,że tak odmieni moje życie dałbym duuuuużo więcej.

  26. piter
    Wrzesień 25, 2012 | 01:45

    cześć
    kupiłem od ciebie książkę i powiem ci że z czasem robiłem coraz lepsze postępy na początku może informacje z książki nie pomogły mi tak jak samo nastawienie psychiczne po przeczytaniu jej w sensie „kurde teraz będę bossem i będę wyrywał dupeczki” tak więc w najbliższy weekend poszedłem i zagadywałem nawet po dostaniu kosza miałem to w dupie przecież jestem bossem podchodziłem do tych nawet mniej atrakcyjnych po to żeby się nauczyć w ogóle zagadać. Na początku nie za bardzo wprowadzić systemu EKA ale później jakoś poszło. Po wyciągnięciu błędów starałem się je rozwiązywać i jakoś idzie.
    ps
    krótka porada naprowadź mnie jak tańczyć na parkiecie żeby kobieta nie patrzyła się na ciebie dziwnie.Może jakiś na YT filmik albo tytuł kursu tańca żebym podwoił dobre wrażenie
    pozdro

  27. marcin
    Październik 29, 2012 | 18:57

    Witam , otóż mam taki problem z pewną dziewczyną :
    spotykamy sie od miesiąca wszystko wydaje mi się ,że robiłem dobrze dwa razy robiła mi l’da ale mówi ze nie wie czy do czegoś więcej dojdzie , mówi że przeciez nie jesteśmy razem itp itd trochę jej nie rozumiem , a nie jest żadną tanią dzi’ka czy coś w tym stylu oboje mamy po 19 lat . Dac sobie spokój czy nie ?

  28. Rafael
    Grudzień 7, 2012 | 13:03

    Witam Serdecznie Ciebie Mistrzu :)Piszę do Ciebie z ogromnymi Podziękowaniami za to że zrobiłeś kawał dobrej roboty : ) Tworząc te wszystkie artykuły 🙂 Dziękuję za to że mogłem pochłonąć taką wiedzę o Kobietach 🙂 A co w tym Najpiękniejsze jest to że to Działa ;D Mistrzu Dziękuję z Całego Serca!!!!! Życzę tobie abyś innym również pomagał będę wpadać tutaj w odwiedziny : ) Dziękuję jeszcze raz Pozdrawiam Serdecznie Rafael.

  29. Maciek
    Kwiecień 10, 2013 | 23:44

    Mancer, które twoje materiały oprócz kodu atrakcyjności można zakupić w empiku?

    I jeszcze jedno, czy istnieje możliwość tzw private send, czyli chodzi mi o to, ze ja ci wpłacam daną kwotę za materiał przelewem na konto, a ty mi dany materiał wysyłasz w paczuszce na pocztę ( adres podany przeze mnie) i ja ją odbieram na swoje nazwisko? Nie chcę po prostu, aby rodzinka czy ktoś zobaczyli tego typu materiały, sam jakoś nie chciałem tego robić ponieważ problemów z kobietami jako takich nie mam, ale ty mi się jakoś szczególnie spodobałeś i chciałbym zakupić twoje materiały.
    Najlepiej jakby były dostępne w empiku, ale wiem że chyba tak nie ma, więc proszę cię o odpowiedź na moje pytanie 🙂

    Dziękuje i pozdrawiam 🙂

  30. mati
    Listopad 8, 2013 | 13:22

    Wielkie dzięki cały czas myślałem że trzeba inaczej postępować

    z dziewczynami. Dzięki że otworzyłeś mi oczy:D Ale mam takie

    pytanie związane z dbaniem o siebie, napisałeś że trzebabyć

    ładnie Pachniec. Jaki dezodoramt używać,nie wiem może jakiś

    zapach jest atrakcyjny dla kobiety albo seksowny.

  31. Adrian
    Styczeń 10, 2014 | 18:00

    Witaj Mancer, Dostałem Twoją książkę w prezencie od znajomego na święta. ehh od czego tu zacząc, znam Ja długo długo byliśmy razem koło 2 lat z przerwami. Jakieś pół roku temu zaczęła planowąc nam przyszłość a ja w systemie obronnym zacząłem sie oddalać i nic nie szło i w sylwestra był kres wszystkiego. Chodz sam nie wiem czemu uciekłem… WIem jaka jest co lubi jak ja zaskoczyc jak ja poderwac, straciłem w jej oczach atrakcyjnosc jak to ująłeś w książce. Wiem że to ja nawaliłem. Probowałem z nia porozmawiać ale problem w tym że zbudowała mur ( zakopała mnie) i zaczęła sie spotykać od tego sylwka z innym i jest gotowa sprobować z nim juz więc jak to rozwiązać ? NIe chce sie umowic, nie odpisuje, daje tylko znaki ze chce znim sie spotykać i że jest lepszy tak mowi i nie wiem jak sie przebić. Z tego co wiem to mysli o daniu mi szansy ale tez chce sprobować z nim taki impas jest obecnie. Wiadomo nowości pociagaja, wiec jak sie przebić czy efekt wychłodzenia bedzie dobry jak moze znikąć z mego życia ? POzdrawiam i czekam na odpowiedz.

  32. Maciej.
    Wrzesień 5, 2014 | 22:54

    Okolo rok temu przeczytalem Twoja ksiazke, niesamowite- to slowo moze okreslic to co wydarzylo sie w ciagu tych 360 paru dni. Teraz kontakt z dziewczynami sprawia mi satysfakcje, zadowolenie, mozna powiedziec, ze to czesc mnie. Polecam goraco wszystkim.

  33. Andrzej
    Październik 4, 2014 | 19:52

    przeczytalem twoj kod atrakcyjnosci – zajebista ksiazka. Otworzyła mi oczy na wiele spraw . Teraz zmiana na lepsze i transformacja. dzieki za swietny material tak trzymac.

  34. dar
    Styczeń 5, 2015 | 18:33

    Hej Mancer świetnie by było jakbyś odpowiedział mi na te pytanie choć zapewne nie masz za bardzo czasu.Otóż poznałem parę lat temu jedną kobietę Angelike.Dowiadywałem się przypadkami o tym jaka jest.Zbytnio nie oglądała się na mnie.Potem jej koleżanka zaczęła do mnie się uśmiechać i ciągle oglądać gdy jeździłem autobusem.Gdy ta koleżanka Angeliki spotkała się z Angeliką i zobaczyła mnie w autobusie pokazując na mnie.Usiedli obok mnie.To po czasie Angelika zaczęła się dziwnie na mnie przyglądać spotykając mnie mimo tego że wiedziałem że jest zajęta.Potem wręcz gdy mnie spotkała w sklepie to się obróciła w moją stronę.A po czasie spotykąłem ją na imprezie bo była kelnerką w wakacje jako studentka sprzedając piwo.Po czasie gdy kupywałem piwo i chciałem sprawdzić czy się jej naprawdę podobam to głęboko spoglądałem na jej oczy (ona także) tak aby ona pierwsza zerwała kontakt.Potem schyliła głowę i się bardzo cieszyła(nie byłem pewien czy jest nadal zajęta ale na fejsie miała tak).Nie wiedziałem czy do niej zagadać i nie zagadałem .Po czasie dowiedziałem się że ponoć zerwała z tym facetem i z powrotem wróciła.Czy warto o nią walczyć? czy chodzi z tym facetem z miłości? bardzo miło by było jakbyś odpowiedział mi na te pytanie .Zależy mi na tym**

    • Mancer
      Styczeń 16, 2015 | 17:52

      Nie udzielam porad w komentarzach. 2-3 zdania to za mało, aby trafnie ocenić i dobrze poradzić.

  35. Naughty Ghost
    Styczeń 25, 2015 | 23:23

    Naprawdę jestem Tobie ogromnie wdzięczny. Otworzyłeś mi oczy na wiele spraw. Niektóre ze sztuczek stosowałem zupełnie bezwiednie, ale dzięki Tobie potrafię robić to świadomie. Nauczyłem się też wielu innych rzeczy. Wszystko działa w 100% i zdobywam kobiety, o których wcześniej tylko rozmyślałem. Na twoje materiały wpadłem przypadkiem – po tym jak dałem się zaszufladkować jednej dziewczynie i zostałem jej koleżanką z fiutkiem. Byłem zły, szukałem w sieci odpowiedzi „dlaczego?” przecież tak się starałem, kupowałem kwiaty, byłem na każde zawołanie. Tutaj właśnie dowiedziałem się jak bardzo spieprzyłem sprawę. Dowiedziałem się też, że jest z tego ratunek. Przejrzałem darmowe materiały, zakupiłem to, co mnie interesuje i działam! Widząc pierwsze pozytywne rezultaty, przekonuję się do jeszcze odważniejszego podejmowania kolejnych kroków. Jednym słowem – ogromne dzięki!

  36. Eleonora
    Maj 18, 2015 | 12:58

    Hej 😉

  37. andre
    Lipiec 30, 2015 | 10:00

    Masz racje Neughty Ghost.Miałem to samo.Jestem ogólnie przystojny(nie że się chwale ale chcę coś opowiedzieć) i zawsze zastanawiałem się co jest ze mną nie tak.Na początku gdy poznawałem kobiety one same mnie zarywały i komplementowały ale później jak nie pokazywałem ,że jestem prawdziwym facetem to mnie olewały i zastanawiałem się co jest ze mną nie tak.Na dodatek mam wykształcenie i dobrze płatną pracę jak mało kto .Straciłem przez głupotę swoją prawdziwą miłość ale to tylko przez głupotę(na początku także mnie zarywała sama) .Potem zastanawiałem się dlaczego parę fajnych kobiet lata za mną .Na dodatek jedna z nich jest bardzo piękna.Nakręciłem to tak , że jest mocno napalona na mnie .Ta kobieta mogła by mieć tysiące facetów ale lata za mną bo jest napalona.Prawda jest taka.Możesz być nawet paszczurem a nie mieć kasy a znajdziesz ładną laskę ale musisz mieć bajera i to jest prawdziwa prawda.Znam kolesi którzy są paszczurami a mają laski jakie im się podoba.Dzięki Tobie Mancer wiele zrozumiałem.

  38. Kamil
    Listopad 18, 2015 | 12:30

    Witam.

    Chciałbym bardzo podziękować Ci Mancer za Twoje materiały (niektóre kupiłem np. „Kod Atrakcyjności”) i przyznam szczerze, że bardzo mi to pomogło.
    Jak zaczynałem, miałem problem z podrywem, flirtem i pewnością siebie.
    Obecnie nie mam z tym problemu, co więcej, udało mi się znaleźć dziewczynę, która obecnie jest moją narzeczoną i jestem szczęśliwy.

    Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam
    Kamil

  39. Mleczyk
    Grudzień 25, 2015 | 23:34

    Witam.
    Na początku powiem że Twoje materiały, których mam sporo, bardzo mi pomogły w uwodzeniu i podrywaniu kobiet.
    Ale powstał nowy problem… Znasz się na związkach? Tworzeniu bardzo dobrej relacji a także tym aby kobieta starała się o mnie i była „moją małą nimfomanką”? Albo może znasz kogoś kto robi materiały o związkach?

    Pozdrawia.

  40. Roman
    Marzec 21, 2017 | 18:31

    Metody Mancera są najskuteczniejsze w Polsce. Próbowałem różnych nauczycieli i stwierdzam że jeśli nie chcesz niepotrzebnie błądzić i tracić czas to zaufaj Mancerowi. Teoria jest gruntownie i rzeczowo wyjaśniona, a praktyka jesli jest wdrażana np. ankietowanie to niesamowicie zmienia człowieka na lepsze. Mancer potrafi wydźwignąć czlowieka nawet z najgorszego bagna

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?